Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

REVIEW!! La Roche Posay - EFFACLAR

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ τα 2 παρακάτω προιόντα κατά της ακμής και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένη καθώς το δέρμα μου έχει καθαρίσει εμφανώς και σημάδια ακμής παλαιότερων ετών έχουν εξαφανιστεί κάπως. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

ΕFFACLAR GEL
Ένα τζελ καθαρισμού κατάλληλο για λιπαρό ευαίσθητο δέρμα. Το EFFACLAR GEL καθαρίζει απαλά το δέρμα χάρη στα καθαριστικά του στοιχεία που έχουν επιλεγεί για να σέβονται το ευαίσθητο δέρμα. Απομακρύνει τα ξένα σώματα και το πλεονάζον σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και δροσερό. Περιέχει το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό της Roche-Posay. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι – χωρίς σαπούνι – χωρίς οινόπνευμα – χωρίς χρωστικές και – χωρίς Paraben. Η τιμή του είναι γύρω στα 12 ευρώ.EFFACLAR A.I.
Το καλύτερο προιόν που δρα σε βάθος στις ατέλειες. Εμποδίζει τη δημιουργία μόνιμων σημαδιών.Εντατική τοπική "αγωγή" που δρα σε βάθος στις ατέλειες και επιταχύνει την εξάλειψή τους, ενώ εμποδίζει τη δημιουργία μόνιμων σημαδιών: - Νιασιναμίδη που εμποδίζει την εξέλιξη των ατελειών.- Συνδυασμός Ολαμινική Πιροκτόνη και Glycacil που καθαρίζει την πηγή βακτηρίων και μειώνει τις ατέλειες.- LHA για μικροαπολέπιση και ιαματικό νερό της La Roche-Posay που ενεργοποιεί τη διαδικασία αναγέννησης της επιδερμίδας.Χωρίς paraben. Δρα σε βάθος και εξαλείφει τις ατέλειες. Λειαίνει την επιδερμίδα και δίνει ομοιόμορφη όψη. Η τιμή του είναι γύρω στα 11 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου